SELAMAT TAHUN BARU

Posted by razifembi | Thursday, January 01, 2009 | , | 21 comments »

Photobucket

Goshhh ... finally I'm really at home ... fuhhh lega!!

and the good new is I can update my blog and the timing is so good . . . I present here my hot and fresh assignment to you ; Pictures from hill view during the 2009 New Year Celebration...

And also after a long time, at last I can go back and join my blogger community yet again.

Minta maaflah kerana begitu sibuk ke sana ke sini hingga aktiviti blogging terpaksa dihentikan seketika.

Bagusnya pun ada juga ... dapat berehat seketika dan mencari idea2 baru dan terhindar dari idea2 yang stereotaip sahaja.

Harapannya di tahun baru ini 2009, semoga aku menjadi insan yang baik lagi berguna. Amin.

Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket

21 comments

  1. PLBD DUNGUN // 1 January 2009 at 07:38  

    Gambar2 yang menawan kalbu dan sanubari lah bro..! Nih yang aku jeles sangat ni...!!!! he.he.he

    Selamat menyambut tahun baru 2009 moga panjang umur,murah rezeki dan bertambah keimanan kepada Allah S.W.T serta ceria selalu dan maju jaya.

  2. Muhamad Hadi | myfr3ak // 1 January 2009 at 17:10  

    nice shot bro! Hehe, Queensbay takdak apaa T_T semalam pi tekanan ja..

    Anyway, happy new year!!

  3. luth textile // 1 January 2009 at 17:58  

    sikit ja..
    tak menarik eh diz yer..
    guan eng save bajet

  4. PLBD DUNGUN // 1 January 2009 at 18:44  

    Memang banyak perancangan untuk tahun 2009 nih zif, fasa pertama nak cari atlet remaja wanita umur 13- 15 tahun kerana terlalu sedikit atlet wanita menyertai sukan berbasikal dan negara tidak ada pelapis untuk 3-4 tahun akan datang.Atlet wanita memang susah nak cari dan terpaksalah saya ke sekolah untuk mencari bakat2 baru.

    Fasa kedua memperkasakan atlet remaja lelaki umur 13-18 tahun terutama dalam acara trek (veledrom)dan acara lebuhraya.Lelaki ni memang senang sikit kita boleh jumpa budak2 rempit basikal kat tepi jalan ajak dia join team memang dia mahu punya.

    Kalau razif ada pandangan atau nasihat berkaitan sukan berbasikal ni saya sudi mendengar nya.Itu pun kalau cikgu Razif sudi memberi pandangan dan nasihat kepada kami.

  5. +dat!n iLLiani ariFFin+ // 1 January 2009 at 19:48  

    lawa...cantiknye..suke pandangan waktu mlm ceni..

  6. Sasha // 2 January 2009 at 00:01  

    smlm tgh mlm takde apa2 yg menarik kat sini... firework amatur je yg ada... dan2 tringat kat Razif.. x dpt tgk takpe... bole tgk kat sini... hukhuk!! takde video skali ke?...

  7. sufian // 2 January 2009 at 00:55  

    selamat tahun baru razif :)

  8. djambu puadovich // 2 January 2009 at 02:01  

    kalo dpt tgk gambo panorama lg best rsnye...:)

    selamat tahun baru cikgu razif!

  9. samdaddycool // 2 January 2009 at 05:59  

    Huhuhu.. aku tak sempat gi tgk.. lewat 9 minit.. dah abis sow.. wuaaaaa... mengamuk Adam Harith!

  10. Sabri // 2 January 2009 at 07:06  

    salam maal hijrah dan selamat tahun baru.. ahaks, tak sempat tgk bunga api malam tu.. hakhak..

  11. lilyto lilo // 2 January 2009 at 12:32  

    happy new year ~ =]

  12. lilyto lilo // 2 January 2009 at 12:37  
    This comment has been removed by the author.
  13. katak_ayu // 2 January 2009 at 14:05  

    rindunya Penang....wa sungguh rindu!!!

  14. lilyto lilo // 2 January 2009 at 20:43  

    err..
    d post i deleted is juz d repeated post from d earlier one.. dats y i delete it.. heeee

  15. Azizwan™ // 2 January 2009 at 22:59  

    belum terlambat rasanya utk aku ucapkan selamat tahun baru 2009.

    semoga tahun ini akan menjadi lebih bermakna dr tahun sebelumnya dan begitulah utk tahun2 yg akan mendatang. insyaAllah..

    my blog ~ http://www.azizwan.com

  16. e n c h e k || C A M E R A™ // 8 January 2009 at 17:12  

    hepi nu yer too

  17. samdaddycool // 9 January 2009 at 21:39  

    incik razif.. pinjam kamera! :P

  18. katak_ayu // 11 January 2009 at 00:39  

    Katak_ayu tukar kat kuantan jugak but elit school...nak ubah angen...heheheh

  19. azza_irah // 11 January 2009 at 09:13  

    tikus tak cantik..ta[i gambar yg diambik amat cantik...sharp...
    tahniah..

  20. kuizikel // 12 January 2009 at 00:39  

    adoi tikus dah tkulai pon masih cute lagi gambonyer..hehe..

    aku geli gak ngan tikus ni.. eiiii... nak2 yg dah mati la...

  21. @cu SaYaNg // 12 January 2009 at 11:06  

    manyak geli wooo...

Post a Comment

Sila gunakan bahasa yang baik dan sopan. Terima Kasih