Men Are Liar Girls Are Bitch ...

Posted by razifembi | Saturday, December 13, 2008 | | 5 comments »

Photobucket

Men are liar . . .

Girls are bitch . . .

*Grammar tu aku pun tak sure sgt betul ke tidak ... hentam sajalah labu

Antara msg yang popup kat phone aku ...
bila aku usik kawan lama aku Wan, tanya bila nak kahwin dengan Linda, girlfriend dia tuh...

Saja ja aku usik dia. Bukan apa, aku tgk dulu2 bukan main lagi macam belangkas ...
Tapi ha .. ni msg yang aku dapat daripada Wan yang membuatkan aku kelu seketika.

Clash

Putus, break, patah hati ... rupa2nya mamat ni dah break dengan girlfriend dia, Linda. Patutla msg semacam jer ...

Tapi

betul ke laki ni penipu, perempuan ni jalang? Ahh Wan ni... dua-dua, laki dan perempuan dia maki pukal...

Agaknya

entahlah ... kalau sapa2 yang terer nujum pak belalang ..eh temberang bolehlah sambung cita ni kenapa jadi mcm ni ...

Aku

nak tanya lanjut malas, takut takut kena penangan msg kedua ... hahaha...lagipun credit aku dah nak abes aritu ...

kikiki

Photobucket

5 comments

  1. l0veyd0veyd00 // 14 December 2008 at 10:48  

    yeah.... men are liar.. girls are bitch... i agree... hahaha... tapi bukan semua la.. tak semua lelaki kuat temberang dan tak semua perempuan tu pemurah :P Biasa la...orang baru lepas clash, tengah emo2...

  2. samdaddycool // 15 December 2008 at 03:46  

    Tak semua laki-laki baik... dan tak semua perempuan jahat

  3. lilyto lilo // 15 December 2008 at 13:27  

    some men are liar, n some girls are bitch..
    bru stuju ~
    huhu

  4. PLBD DUNGUN // 24 December 2008 at 07:26  

    Biasa lah bro...setiap insan samaada lelaki atau wanita mesti kelebihan dan kelemahan masing2.

  5. mira mezmerize // 12 January 2009 at 22:50  

    x semua pompuan is bitch okeyh...O.O

Post a Comment

Sila gunakan bahasa yang baik dan sopan. Terima Kasih