Wajah-wajah UPSR 2008

Posted by razifembi | Tuesday, November 18, 2008 | | 16 comments »

Photobucket

Lima hari telah berlalu, linangan air mata kesedihan dan kegembiraan pun sudah kering, jiwa yang pasrah sudah kembali ceria dan tidur yang diuliti mimpi-mimpi yang indah semakin berakhir.

Photobucket
Mimpi indah menjadi realiti . . .

Photobucket
Bukankah guru pernah berpesan jangan menyesal kemudian . . .

Photobucket
Puas ditenungnya slip peperiksaan . . .

Photobucket
Bila diumumkan keputusan seorang demi seorang, ramai yang tak senang duduk . . .

Photobucket
Sabarlah dik . . . UPSR bukanlah segalanya !

Photobucket

Photobucket
Aku dapat apa pun tak kisah . . .

Photobucket

Photobucket
Senang-senang dahulu, akhirnya susah-susah kemudian . . .

Photobucket

6 Tahun Persekolahan,
Diuji 3 Hari Peperiksaan,
Debaran 1 Jam Pengumuman Keputusan,
Memori Seumur Hidup

SELAMAT BERCUTI

Photobucket

16 comments

  1. Fareez // 19 November 2008 at 11:26  

    Semuanya muka sedih2..x der yang gmbira ker??

  2. razifembi // 19 November 2008 at 11:30  

    Yang gembira pun menangis ...hahaha...

    so pandai2 la guess muka mana yg nanges sebab gumbira ...

  3. Sasha // 19 November 2008 at 22:16  

    cantik lah gambar2 yg dicaptured. mahal tu!! real emotion... ada class, bole masuk majalah le gmbr2 ni...

    p/s: Razif tak enable feed ke?... try nak masukkan Razif dlm blogroll x bolehlah... so tak tau update Razif...

  4. Sabri // 19 November 2008 at 23:51  

    hurm.. tahniah kepada yang bjaya..
    apa-apa pun, ku dga keputusan 5a menurun..
    n sains dlm bi pon merosot.. so, aq harap dapat tuka ke bm blk..

  5. Luth Textile // 19 November 2008 at 23:59  

    ajip.. teringat aku masa skola rendah dulu2..

  6. razifembi // 20 November 2008 at 10:15  

    some said how deeper you went thru your kid time . . .

    show you IQ level, much deeper you remember mean your IQ level is good.

    Wallahualam ...

  7. ::Amin Mansor:: // 20 November 2008 at 11:38  

    sorang je nangis?hehee

  8. ::Amin Mansor:: // 20 November 2008 at 11:39  

    eh,2 org la. lawak yg ni - Aku dapat apa pun tak kisah . . ..hahahaa

  9. enchek CAMERA™ // 20 November 2008 at 12:44  

    nice shoot

    tu laa
    skg dh di umumkan erk
    dlu tyme sy dlu
    tampal kat board tgk la
    result cm ner

    zaman dh berubah
    HIHI
    :D

  10. razifembi // 20 November 2008 at 12:46  

    betul zaman dah berubah ...

    aku nak ubah camera ... tapi fulus kurang ...

    tunggu tahun depan je la kalau ada rezeki ...

  11. enchek CAMERA™ // 20 November 2008 at 13:11  

    tu laa
    wah nk ubah cam?/
    nak gak
    bro sponsor leh
    HIHIHI

    skg gune cam pe?

  12. Sabri // 20 November 2008 at 13:33  

    wakaka.. aq dlu amik kat kelas.. ckgu bagi.. heh..

  13. syasha // 20 November 2008 at 14:24  

    Teringat zaman2 sekolah rendah dulu...
    huhuhu

  14. samdaddycool // 20 November 2008 at 20:40  

    ... dah lama tak ikut perkembangan UPSR sejak takde adik beradik / sedara terdekat ambil UPSR...

    ..dulu (80s) ..sapa score UPSR,gempar woo.. itu zaman bukan ramai dapat straight A's

  15. amilah // 22 November 2008 at 08:04  

    teringat pulak 4 tahun lepas
    eheh :P

  16. Chekgu BaniHassim // 22 November 2008 at 22:31  

    ade yang menangis girang, ade yang menangis sendu..
    huhu...

    jauh lagi perjalanan tu...

Post a Comment

Sila gunakan bahasa yang baik dan sopan. Terima Kasih