Selamat Tinggal Blogspot

Posted by razifembi | Sunday, August 09, 2009 | 45 comments »
.
Terima kasih aku ucapkan kepada semua yang telah singgah, dan lebih-lebih lagi terutamanya kepada semua penulis komen di relaxjom. Semua komen amat dihargai dan aku cuba membalas sebaik mungkin.

Rumah lama walaupun akan ku tinggalkan namun tidak aku lupakan. Banyak memori dan catatan pengalaman aku tinggalkan di sani. Saja tidak dibawa ke wordpress. Masa ke masa, kalau rindu tu aku jenguk-jenguklah di sini. Manalah nak tahu satu hari nanti aku berpindah semula ke blogspot. Hahaha !!

Ini blog di wordpress. Sama juga tajuknya :


Dalam hidup ini kita pasti akan berhijrah, cuma menanti masa yang telah ditetapkan. Semoga penghijrahan kali ini akan membawa sinar yang lebih baik.

Relaxjom

2.34 a.m

45 comments

  1. cricketg.com // 11 August 2009 at 09:42  

    Nice picture

  2. Chekgu BaniHassim // 13 August 2009 at 01:03  

    pindah rumah yea...??

  3. ~ ♣ NiZaM ♣ ~ // 13 August 2009 at 16:50  

    rumah baru... saya dah dapat Sukma angin.. ada kat jualan DBP di UKM Bangi sehingga 20hb ni.. RM9 sahaja... teruja!!

  4. TokDon // 19 August 2009 at 00:24  

    teluk intan chenderong balai...y nak dtg n jalan2 ker boleh jer

  5. relaxjom // 19 August 2009 at 00:28  

    tokdon ... relaxjom dah bertukar rumah

  6. Soul Stroies // 30 August 2009 at 09:45  

    hi nice blog thank you

  7. Dungun Cycling Team // 17 October 2009 at 19:51  

    Salam En.Razif apakhabar sekarang? Maaf lama tak mengunjungi laman blog anda..! Dapat cuci mata dengan pemandangan dan foto foto yang menarik.

  8. Bijan // 26 December 2009 at 17:59  

    Asmekom.. heha~ da ada rumah baru yer.. padan pon

  9. The Spiral Eyes // 29 January 2010 at 16:11  

    rasa saya suka dengan gambar gambar disini

  10. BuD@k DRuMsTiCk // 17 March 2010 at 18:48  

    efek loonapix ker efek photofunia yg lagi best erk ? sila klik sini http://merdayka.blogspot.com ,ok bye

  11. KampungChelsea // 18 May 2010 at 17:52  

    Aslkm,salam ziarah...minat bola ? jom join blog bola versi piala dunia ni http://kampungpialadunia.blogspot.com ,ok bye

  12. MIMIE AIZA // 29 June 2010 at 01:33  

    lama x jenguk blog ni.. still byk gamba cantik2

  13. Fakeh // 5 August 2010 at 21:12  

    Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

    (a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
    (b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
    (c) Jom Kenali Dr Maza & Co
    (d) Ahlul Bait Yang Dicerca
    (e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
    (f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
    (g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

    FAKEH KHALIFAH SAKA

  14. Alexandra Jacobs // 16 March 2012 at 02:44  

    Hello,
    I came across your website and found it very enjoyable. I just had a couple of questions so if you could e-mail me back that would be great!

  15. nuaim.com // 10 November 2013 at 04:07  

    langsung menuju relaxjom.wordpress.com

  16. Ayat Nile // 12 June 2014 at 16:23  
  17. Ayat Nile // 12 June 2014 at 16:23  
  18. Ayat Nile // 12 June 2014 at 16:23  
  19. Dewi Aja // 11 May 2015 at 00:18  

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

  20. Alrayyan Clean // 17 January 2016 at 06:06  
  21. Ahmed Adel // 27 February 2016 at 01:16  
  22. شركة روائع للخدمات // 23 May 2016 at 23:40  
  23. Dewi Aja // 11 July 2016 at 19:44  

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

  24. Ahmed Adel // 23 July 2016 at 01:08  
  25. Moner Adel // 30 July 2016 at 01:34  
  26. Ahmed Adel // 13 August 2016 at 01:26  
  27. vishal bhagat // 2 September 2016 at 18:39  

    Have you been seeking good exposure to the skills and qualified professional capabilities on LinkedIn? The very best resolution is thru Buying LinkedIn Endorsements, Connections and Followers. here you can buy linkedin endorsements

  28. Ahmed Adel // 5 September 2016 at 05:54  
  29. Pk Pk // 15 October 2016 at 18:23  

    There is nothing free in this world, but make sure that you Buy facebook reviews solitary from valid sources for productive reputation over the internet. buy facebook fanpage reviews

  30. Nitin Rathod // 5 December 2016 at 19:25  

    Are you looking for valid valid YouTube Views? Put aside your worries, we shall diligently guide you to buy YouTube Views. buy real youtube subscribers

  31. Pk Pk // 7 December 2016 at 19:54  

    No longer waiting to get well known these days. Buy Facebook Followers as a way to gain popularity and authority on the internet in a small time period. buy facebook followers

  32. Golu Bankar // 12 December 2016 at 14:19  

    Looking for honestly penned reviews/ratings for android apps? Forget the worries, we present Android App marketing experts with impartially created reviews with five star rating. app store reviews buy

  33. diksha gupta // 16 December 2016 at 20:27  

    Looking for honestly penned reviews/ratings for android apps? Forget the worries, we present Android App marketing experts with impartially created reviews with five star rating. [url=http://ranklikes.com/buy-android-app-store-reviews/]buy reviews for google play store[/url]

  34. John Kerry // 1 January 2017 at 18:30  

    You simply need a fans page, and then request for likes and comments to come. As you buy facebook video views from a specified territory, the page will be witnessed by others also. buy video views on facebook

  35. dipali sharma // 4 January 2017 at 15:18  

    You can get USA Facebook Suches as on extremely pocket pleasant rates. buy geo targeted facebook likes

  36. soma taha // 13 January 2017 at 03:40  
  37. roba. gad3 // 22 March 2017 at 22:06  
  38. almostakbl company // 4 April 2017 at 05:32  

    شركة شراء اثاث مستعمل بالرياض والقصيم وجدة
    تقدم شركة المستقبل افضل الخدمات المميزة فى اعمال الشراء للاثاث المستعمل بالرياص ومن خلال اعلى الاسعار المميزة وتقديم المتخصصون فى اعمال الشراء للاثاث والتعرف على كافة التفاصيل ومن خلال الخبرة الواسعة فى هذا المجال من اكثر من 10 سنوات تقريبا ، فلدينا فريق متخصص من العمل المميز والخبرة التى تساعد فى انجاز مهام الشراء لابعد الحدود ومن خلال الاتصال بشركة المستقبل تقوم الشركة بارسال المندوب المتخصص فى اعمال الشراء لكافة القطع الاثاثية المتواجدة فى المكان .
    شراء اثاث مستعمل بالرياض
    هناك الكثير من السيدات التى تقوم باعمال الشراء للاثاث او رغبة فى تغير ديكور خاص بالمنزل او القيام بشراء تحف جديدة او انتيكات ، وتبقى مشكلة وهى القيام بالتخلص من الاثاث القديم مما يؤدى الى التعرض الى تركة فى مكان فى المنزل او خارج المنزل فى كلتا الحالتين يؤدى الى التعرض الى المشكلات فى الفوضى والازدحام .
    تخلص من ترك الاثاث دون اى فائدة وتخلص من القيام بالاستعانة بالشركات او التجار حتى يتم القيام باعمال الشراء للاثاث بغرض التخلص منة فقط دون ان تستفد بالاسعار ، فشركة المستقبل من اهم الشركات التى تعمل على شراء القطع الاثاث المتواجدة فى المكان والاجهزة الكهربائية والمفروشات المتواجدة فتواصل على الارقام المتواجدة على الصفحة او اطلب الخدمة بشكل مباشر .
    شركة شراء اثاث مستعمل بالرياض
    كيف تتم اعمال الشراء للاثاث المستعمل بالرياض
    تعتمد شركة المستقبل على عدد من الخدمات المميزة حتى تحقق افضل الخدمات التى تتناسب مع جميع عملائنا الكرام فى الشراء من اهم ما تقوم بية الاتى :-
    1. 1- عند الاتصال بشركة المستقبل ترسل المندوب للمعاينة للاثاث المتواجد فى المكان ، او من الممكن ان يتم ارسال الصور عبر الحساب الخاص بالشركة لمعاينة الاثاث .
    2. 2- الاهتمام باعطاء عملاء الشركة الاسعار الحقيقية والدفع عن طريق الكاش بشكل فورى عقب الاتفاق مباشرا .
    3. 3- الاهتمام باعمال التغليف الخاصة بالشركة والنقل على دون ام يتم التعرض الى اى مصاريف اضافية .
    4. 4- القيام بشراء كافة الاغراض المتواجدة لديكم فكلما ارتفعت قيمة القطع وزادة جودة والمتانة وصلاحيتة فى الاستخدام بعد ان يتم الشراء كلما كان اسعار مرتفعة .
    5. شركة شراء اثاث مستعمل بجدة
    6. محلات الاثاث المستعمل بجدة
    عملية تقييم الاثاث وتسعيرة من الخدمات التى تتميز بية شركة شراء اثاث مستعمل بالقصيم ونهتم بتقديم خدمة عادلة سليمة تميزنا عن غيرنا من الشركات التى تعمل فى نفس المجال .
    مميزات الاستعانة بشركة شراء اثاث مستعمل بجدة
    ارقام الاثاث المستعمل
    من اهم الخدمات التى استطاعت ان تنفرد بية شركة المستقبل هى سرعة تلبية طلب عملاء الشركة والاهتمام بتقديم الاسعار العادلة ، بالاضافة الى ان الشركة لديه فروع فى كل مكان فى المملكة من اجل ان يتم التخلص من كافة الاغراض المتواجدة واصبحت لا قيمة لة .

  39. شركة المثالية لتنظيف // 9 April 2017 at 15:09  
  40. Yasso Naser // 15 May 2017 at 14:23  

    I was excited to discover this website
    http://www.kuwait.prokr.net/
    http://www.emirates.prokr.net/

  41. alaa // 16 May 2017 at 02:45  

    I have to thank you for the efforts you've put in writing this blog

  42. dipali sharma // 13 July 2017 at 22:45  

    Here you can consistently choose for services that involve actual UNITED STATE Facebook Suches as for including appeal into your facebook ID. buy real usa facebook likes

  43. حاتم النجار // 1 August 2017 at 18:04  
  44. حاتم النجار // 1 August 2017 at 19:28  
  45. حاتم النجار // 1 August 2017 at 20:34  

Post a Comment

Sila gunakan bahasa yang baik dan sopan. Terima Kasih