Selamat Tinggal Blogspot

Posted by razifembi | Sunday, August 09, 2009 | 30 comments »
.
Terima kasih aku ucapkan kepada semua yang telah singgah, dan lebih-lebih lagi terutamanya kepada semua penulis komen di relaxjom. Semua komen amat dihargai dan aku cuba membalas sebaik mungkin.

Rumah lama walaupun akan ku tinggalkan namun tidak aku lupakan. Banyak memori dan catatan pengalaman aku tinggalkan di sani. Saja tidak dibawa ke wordpress. Masa ke masa, kalau rindu tu aku jenguk-jenguklah di sini. Manalah nak tahu satu hari nanti aku berpindah semula ke blogspot. Hahaha !!

Ini blog di wordpress. Sama juga tajuknya :


Dalam hidup ini kita pasti akan berhijrah, cuma menanti masa yang telah ditetapkan. Semoga penghijrahan kali ini akan membawa sinar yang lebih baik.

Relaxjom

2.34 a.m

30 comments

  1. cricketg.com // 11 August 2009 at 09:42  

    Nice picture

  2. Chekgu BaniHassim // 13 August 2009 at 01:03  

    pindah rumah yea...??

  3. ~ ♣ NiZaM ♣ ~ // 13 August 2009 at 16:50  

    rumah baru... saya dah dapat Sukma angin.. ada kat jualan DBP di UKM Bangi sehingga 20hb ni.. RM9 sahaja... teruja!!

  4. TokDon // 19 August 2009 at 00:24  

    teluk intan chenderong balai...y nak dtg n jalan2 ker boleh jer

  5. relaxjom // 19 August 2009 at 00:28  

    tokdon ... relaxjom dah bertukar rumah

  6. Soul Stroies // 30 August 2009 at 09:45  

    hi nice blog thank you

  7. Dungun Cycling Team // 17 October 2009 at 19:51  

    Salam En.Razif apakhabar sekarang? Maaf lama tak mengunjungi laman blog anda..! Dapat cuci mata dengan pemandangan dan foto foto yang menarik.

  8. Bijan // 26 December 2009 at 17:59  

    Asmekom.. heha~ da ada rumah baru yer.. padan pon

  9. The Spiral Eyes // 29 January 2010 at 16:11  

    rasa saya suka dengan gambar gambar disini

  10. BuD@k DRuMsTiCk // 17 March 2010 at 18:48  

    efek loonapix ker efek photofunia yg lagi best erk ? sila klik sini http://merdayka.blogspot.com ,ok bye

  11. KampungChelsea // 18 May 2010 at 17:52  

    Aslkm,salam ziarah...minat bola ? jom join blog bola versi piala dunia ni http://kampungpialadunia.blogspot.com ,ok bye

  12. MIMIE AIZA // 29 June 2010 at 01:33  

    lama x jenguk blog ni.. still byk gamba cantik2

  13. Fakeh // 5 August 2010 at 21:12  

    Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

    (a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
    (b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
    (c) Jom Kenali Dr Maza & Co
    (d) Ahlul Bait Yang Dicerca
    (e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
    (f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
    (g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

    FAKEH KHALIFAH SAKA

  14. Alexandra Jacobs // 16 March 2012 at 02:44  

    Hello,
    I came across your website and found it very enjoyable. I just had a couple of questions so if you could e-mail me back that would be great!

  15. nuaim.com // 10 November 2013 at 04:07  

    langsung menuju relaxjom.wordpress.com

  16. Ayat Nile // 12 June 2014 at 16:23  
  17. Ayat Nile // 12 June 2014 at 16:23  
  18. Ayat Nile // 12 June 2014 at 16:23  
  19. Dewi Aja // 11 May 2015 at 00:18  

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

  20. Alrayyan Clean // 17 January 2016 at 06:06  
  21. Ahmed Adel // 27 February 2016 at 01:16  
  22. شركة روائع للخدمات // 23 May 2016 at 23:40  
  23. Dewi Aja // 11 July 2016 at 19:44  

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

  24. Ahmed Adel // 23 July 2016 at 01:08  
  25. Moner Adel // 30 July 2016 at 01:34  
  26. Ahmed Adel // 13 August 2016 at 01:26  
  27. vishal bhagat // 2 September 2016 at 18:39  

    Have you been seeking good exposure to the skills and qualified professional capabilities on LinkedIn? The very best resolution is thru Buying LinkedIn Endorsements, Connections and Followers. here you can buy linkedin endorsements

  28. Ahmed Adel // 5 September 2016 at 05:54  
  29. Pk Pk // 15 October 2016 at 18:23  

    There is nothing free in this world, but make sure that you Buy facebook reviews solitary from valid sources for productive reputation over the internet. buy facebook fanpage reviews

  30. Nitin Rathod // 5 December 2016 at 19:25  

    Are you looking for valid valid YouTube Views? Put aside your worries, we shall diligently guide you to buy YouTube Views. buy real youtube subscribers

Post a Comment

Sila gunakan bahasa yang baik dan sopan. Terima Kasih